Smještaj

Lječilište Veli Lošinj ukupno raspolaže s 180 kreveta raspoređenih u tri objekta različite kategorije smještaja.

 Villa Elisabeth je dvorac sagrađen 1886. godine i u potpunosti renoviran i adaptiran 2013. godine. Villa ima 28 dvokrevetnih soba od kojih 12 ima i pomoćni ležaj na kojem može spavati jedna odrasla ili jedno do dvoje djece. Moguće je rezervirati i obiteljske sobe koje su međusobno povezane unutarnjim vratima. Sobe su prilagođene osobama sa bolestima dišnih putova alergijske etiologije.

 Park V je objekt sagrađen 1985. godine. Korisnicima su na raspolaganju 32 sobe koje imaju 2-4 kreveta ovisno o veličini te vlastite sanitarije. U zgradi se nalazi liječnička ambulanta i fizikalna terapija te je osigurana 24-satna medicinska skrb.

 Park IV  je depandansa sa 12 soba i ukupno 32 kreveta u sobama sa 2-5 kreveta. U objektu su etažne sanitarije dok sobe imaju samo vlastite umivaonike s toplom i hladnom vodom. Radi se o hostelskom tipu smještaja.

 U kompleksu Lječilišta nalaze također šetnice kroz park Podjavori koji je površine 10 ha i vanjsko sportsko igralište  (kombinirano rukometno, nogometno, košarkaško i odbojkaško igralište) te stolovima za stolni tenis.

 

CJENIK SMJEŠTAJA ZA 2019 GODINU – preuzimanje

Odaberite smještaj koji Vam najviše odgovara! Više slika nalazi se u galeriji.

Recepcija 

VILLA  ELISABETH

Dvorac austrijskog nadvojvode Carla Stephana iz 1886. godine sagrađen u park šumi Podjavori.

 

U interijeru svijetlih boja svi detalji su u francuskom i austrijskom starinskom stilu. A sobe su uređene u skladu s bolničkim uvjetima. Standard je procijenjen na 3+ zvjezdice. Sve su sobe potpuno antialergijske.

 

Pogledajte slijedeću reportažu.

 

IMG_3429RestoranTerasa

 

 

IMG_2883 

ZGRADA PARK V

Izgrađena 1985.godine kapaciteta 34 sobe sa sanitarijama i televizorom. Ova smještajna jedinica  idealna je za smještaj individualnih korisnika, a posebno obitelji s malom djecom. Osiguravamo besplatno korištenje  dječjeg krevetića. Kapacitet zgrade iznosi 35 soba, 2-4 kreveta s kupaonicom. Sve sobe imaju centralno grijanje dok je dio soba i klimatiziran. U prizemlju zgrade se nalazi ambulanta odjelnog liječnika i odjelne sestre te je 24 sata dnevno osigurana medicinska služba, uključujući i vikende i praznike. Također, gostima je na raspolaganju udobna i prostrana TV-sala koja je pogodna za dnevno druženje, ali i za organizaciju seminara, predavanja i prezentacija do 100 sudionika.

 

IMG_2757 

DEPANDANSA  DELFIN

Smještajni kapacitet našeg Delfina iznosi 32 kreveta u 16 soba sa etažnim  sanitarijama.

Sobe su većinom dvokrevetne i trokrevetne sa novouređenim sanitarijama.

 

Idealno za smještaj grupa djece, umirovljenika.

U prizemlju se nalazi manja dvorana za sastanke, seminare, vježbe, prezentacije i slično.

Centralno grijanje.